Campingplatsen

Köpingbaden har ca 160 uppställningsplatser för tält, husvagn och husbil.
Campingen är liten och gemytlig och ni har nära till allt vart ni än befinner er på området.

Det finns fyra storleksklasser på campingtomterna med el samt ytterligare några platser utan. För att välja bästa platsen för just era behov så rekommenderar vi att ni ringer oss för en personlig kontakt.

Våra elskåp är EU-anpassade och man behöver därför en EU-adapter för att kunna använda elskåpet. Adapter finns att köpa hos oss i receptionen för 280kr, med reservation för att de kan ta slut.

För internetuppkoppling finns bredband Telia Homerun på campingen. Tid per dygn eller per tre dygn finns att köpa i receptionen.

Ragnars

Ragnars historia började för många år sedan som ett populärt gatukök i Köpingsvik. Här kunde du få din klassiska korv med bröd och en pucko att dricka. Under åren har dock Ragnars utvecklats till något större och sedan vårt övertagande 2014 är vi nu en renodlad restaurang med fullständiga rättigheter.
Vi har en bred mat samt dryckesmeny för hela familjen men där vår pizza med eget familjerecept är kärnan i vår verksamhet. Vi bakar som det gjordes förr och är stolta över att ha bevarat samma koncept i över 40 år.

Nytt inför säsongen 2017 är våran nyrenoverade lokaler och mysiga uteservering där vi kommer lägga fokus på underhållning, kvalité och givetvis på er, gästerna! Sommarens meny och program hittar ni om ni klickar här.

Välkommen in på en god bit mat, kall eller varm dryck och ett trevligt sällskap till sent på kvällen!
/Elez med personal

Handlar´n Köpingbaden

Vid infarten till campingen ligger vår välsorterade livsmedelsbutik, Handlarn Köpingbaden. Butiken erbjuder ett brett sortiment av livsmedel, snacks, strandprodukter, grilltillbehör, tobak och mycket mer.
Dessutom erbjuder butiken varje dag färskt och nybakat bröd och fikabröd från egen ugn.
Handlarn Köpingbaden är den genuina livsmedelsbutiken som erbjuder närhet och service kombinerat med ett fräscht och bra utbud av varor, allt för att göra er vistelse på Köpingbaden så bra som möjligt.
Dessutom är det varmt rekommenderat att ständigt hålla utkik i butiken för suveräna priser, schyssta kampanjer eller trevliga familjeevent.

Bland årets nyheter är att det kommer finnas en separat glasskiosk på området kombinerat med uthyrning av cyklar och Segway.

Varmt välkomna
Leif, Tony & Veronica med personal

Strandshopen

Strandshopen är stället för dig som tröttnat på att ligga still på badhandduken. Hos oss kan du boka några av Sveriges häftigaste vattensporter. Varför inte prova Kawasakis nya vattenskoter av 2015 års modell eller flyg som en fågel och dyk som en delfin på vår Flyboard. I år har vi även vår Hoverboard på plats. Hoverboard är ett måste för dig som gillar brädsporter. En ny variant på den populära upplevelsen Flyboard.

Hos oss kan du även hyra Stand Up Paddleboards, lära dig kitesurfa eller gå på vatten i våra Waterballs! Du hittar hela vårt utbud av sommaraktiviteter och upplevelse inklusive priser på vår hemsida www.addwater.se.

Glöm inte att titta på våra specialerbjudanden bara för dig som besöker
Vi har öppet kl 10-16 alla dagar då solen skiner och det är badväder. I Strandshopen hittar du alla tillbehör för en lyckad dag på stranden! Här finns handdukar, solskydd, t-shirts, shorts, bollar och bollspel och mycket mera!

Varm välkomna!
/Kjell på Strandshopen

Servicebyggnader

Våra servicebyggnader är belägna bredvid varandra mitt på campingplatsen.
Där finns toaletter, handikapptoalett, duschar, tvättstuga samt kök.
Köket är utrustat med två spisar med ugn, mikrovågsugn samt kyl och frys.
Diskstationer både inomhus och utomhus under tak.

Vid incheckningen får du ett kort som används i duschen och i vår tvättstuga. Varmvattnet i duschen kostar 6:-/3 min och ett tvättprogram kostar 25kr.

Hos oss är det inte tillåtet att använda engångsgrillar, vi har dock ett stort antal grillar för utlåning.